середу, 21 вересня 2016 р.

Кіровоградські чиновники кажуть: олександрійських бабусь напризволяще не залишим



Кіровоградські обласні чиновники запевняють, що олександрійських пристарілих бабусь напризволяще не залишать. А річ у тім, що після відвідування олександрійських закладів соціальної сфери, постійна комісія Кіровоградської обласної ради з питань охорони здоров’я прийняла рішення



рекомендувати депутатам обласної ради виділення коштів для Олександрійського геріатричного пансіонату, де сьогодні мешкає понад сотня пристарілих людей, для проведення в закладі ремонту його покрівлі та харчоблоку (забезпечення сучасними електричними плитами, що дасть змогу економити витрати електроенергії) у розмірі 800 тис. грн..


Визначитися в даному питанні управлінці мають під час формування обласного бюджету на 2017 рік. 
Водночас  комунальному закладу «Олександрійський шкірно-венерологічний диспансер» чиновники сподіваються допомогти з придбанням напівавтоматичного імуноферментного аналізатора (що визначає  рівень гормонів крові,  антитіл, антигену збудників різноманітних інфекційних захворювань, таких, як: вірусні гепатити, сифіліс, хламідіоз, токсоплазмоз та інші) вартістю в 200 тис. грн.  


-Такої апаратури немає в жодній з лікарень м. Олександрії, - каже Ірина Чемерис, голова обласної комісії з питань охорони здоров’я. – Тому відповідні аналізи й дослідження олександрійцям доводилося замовляти через приватні лабораторії. А якщо імуноферментний аналізатор буде працювати в нашому місті, то це значно здешевить дану послугу для населення.
 
Також обласна комісія вивчатиме можливість придбання для Олександрійського онкологічного диспансеру джерела іонізуючого випромінення на апараті АГАТ-С, який коштує приблизно 7 млн. грн, разом з виготовленням проектно-кошторисної документації для проведення ремонту приміщень і зовнішнього утеплення стін.















Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...