четвер, 15 грудня 2016 р.

Солодкі букети: Олександрійка створює композиції, якими можна і милуватися, і ласувати (відео)

Олександрійка Лариса Ємеліна створює дивовижні букети, якими можна і милуватися, і поласувати. І відрізнити їх від живих дуже важко, хоча зроблені вони з цукру.


Солодкою флористикою Лариса займається вже чотири роки. За цей час суттєво вдосконалилась. І має чимало національних та міжнародних відзнак і нагород.


Каже, що почалося все з банальної випічки тортів до яких створювалися квіти з цукру. Останні, якимсь дивом, особливо зацікавили жінку.



Так, і почала експериментувати з cолодким продуктом. Зізнається, що й бувало всякого, але тепер у її доробку сотні, й навіть тисячі унікальних цукрових композицій. Крихка і вишукана робота. Робота, що потребує гарної фантазії і чималих зусиль, але й результат дає особливий.  
«Один букет можна виготовити щонайменше за три дні, а так взагалі й до місяця, а то й більше», - підкреслює флористка.
Треба сказати, що свої цукрові шедеври Лариса не продає. Був час, коли виготовляла для родини і знайомих, але тепер майстриня лише ділиться своїм досвідом. Проводить різноманітні майстер-класи.
«Цукровими квітами й іншими композиціями сьогодні захоплюються, як дорослі так і малі, чоловіки й жінки. Але найбільше їх вподобали кулінари, домогосподарки, безробітні й студенти. Серед охочих опанувати таку майстерність був навіть священник», - зізнається талановита олександрійка.



Детальніше переглянути роботи Лариси можна на її сайті: http://www.yemelina.portfoliobox.me/ або в цьому  відеосюжеті.  

Розповідь про майстриню буде продовжена у наступних публікаціях.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...