середу, 1 березня 2017 р.

Допоможіть врятувати: маленький хлопчик з Олександрії бореться з онкологією



Маленькому Архипу з Олександрії лише 6 рочків, а він вже змушений пройти важке випробування. Дитині діагностували гострий лімфобластичний лейкоз (рак крові). У спинному мозку виявили онкоклітини.

Зараз малюк у Кропивницькому. Проходить перший курс хіміотерапії. Уколи, крапильниці, лікарі...
Хоча ще вчора біди ніщо не віщувало... 


"Крім блідності ніяких тривог у нас і не було, - говорить мама Ірина. – Архип був веселий, грайливий і життєрадісний.  Так, як і всі дітки його віку, переймався мультиками, дитячими розвагами, рухливими іграми. Займався танцями, плаванням, відвідував школу усного рахунку «Соробан» та навіть розпочав заняття у гуртку з рукопашного бою".
Так чи інакше, хвороба віку не знає. І тепер на довготривале лікування маленького хлопчика батькам необхідно зібрати чимало коштів.  А крім Архипа у родині Котиг виховується ще двоє старших діток!
На біду сім'ї же відгукнулась олександрійська майстриня Вікторія. Днями вона ініціювала благодійний ярмарок на підтримку тяжкохворого хлопчика. Дитину рукодільниця добре знає, і переймається за неї не менше, ніж за власну.

Бажаючі підтримати родину, звертайтеся за тел: +38066-831-5676 (мама Ірина).
Кошти також можна перерахувати на банківську карту:
4149 6258 0692 1373 (В. С. Котига). 
Батьки будуть вдячні всім і кожному, хто розділить їхню біду!





Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...