понеділок, 20 березня 2017 р.

Лікар, що проніс медицину крізь все життя


Вона завжди небайдужа, щира, емоційна. І за покликом серця віддає усю себе медицині, у якій вже понад три десятиліття. 

Ця розповідь про Тетяну Прошину - прекрасну жінку, матір, дружину й заступника головного лікаря Олександрійської ЦРЛ, яка нещодавно відзначила свій славний ювілей.

«У п’ятирічному віці, граючись із сусідським хлопчиком, я жартома пообіцяла, що буду лікарем на його кораблі, адже він мріяв стати капітаном. Швидко літа промайнули…Швидко сплинули. Мій колишній сусід так і не став моряком, а я таки знайшла свій корабель» – ​ зізнається моя героїня.
Народилася Тетяна у мальовничому селі Мала Березівка на Олександрійщині. Та виховувалась у родині справжніх трудівників: батько – ​Григорій Іванович Холохоленко працював комбайнером, а мама – ​Марія Андріївна – ​колгоспницею. Трьох доньок поставили на ноги батьки. Та мріяли, що найменша Тетянка вивчиться і виїде з села, щоб не працювала так тяжко, як вони. 
І донька виправдала їхні сподівання. Закінчила Олександрійське медучилище та Кримський державний медінститут. Здобула фах терапевта. 15 років за спеціальністю пропрацювала в Олександрійській міській лікарні і понад 30 в «районці». За всі ці роки на її рахунку не одне врятоване життя й не одна вдячність від небайдужих пацієнтів.

Детальніше історію медика читайте на офіційній сторінці Олександрійського районного часопису «Сільський вісник»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...