вівторок, 9 травня 2017 р.

Спасибі фаховим олександрійським лікарям!


Більше тридцяти років в медицині і тисячі вдячних пацієнтів. Професіонал, чуйна жінка, інтелектуал. Їй є за що сказати спасибі! Всі ці слова – про Тетяну Прошину – заступника головного лікаря Олександрійської ЦРЛ.

Дуже вдячна їй за відповідальність, людяність, милосердя і багато інших людських чеснот. У будь-якій справі розрадить і допоможе, проконсультує і не залишить осторонь.

Так, власне, було і місяць тому, коли у моєї мами стався інсульт. Адміністрація Олександрійської центральної районної лікарні  під керівництвом Валентини Гарагулі всіляко допомагала і продовжує допомагати в лікуванні та консультуванні важкохворої. Дякуючи зокрема фаховій підтримці Тетяни Григорівни та небайдужості і професіоналізму невролога Юлії Данилюк вдається уникати багатьох проблем і негативних наслідків у подоланні специфічного недуга.  

Курс лікування -  тривалий, проте пройти його разом значно легше, ніж наодинці. А без професіоналів – взагалі ніяк!  Спасибі Вам фахівці, що Ви є, і що завжди поряд!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...