пʼятницю, 30 червня 2017 р.

Благодійники передали партію ліків для хворих в Олександрійську ЦРЛ



На кожній з коробок позначка з назвою препарату, а всередині – дороговартісні ліки, які врятують життя хворих, що перебувають на лікуванні в Олександрійській райлікарні. 

Днями їх до медзакладу передав Анатолій Тримбач - голова Олександрійського відділення благодійного фонду "Шлях до життя"

Партію вкрай необхідних препаратів отримала заступник головного лікаря ОЦРЛ Тетяна ПрошинаА це - з десяток коробок з розчинами для інфузій, спазмолітиками, анальгетиками, антибактеріальними препаратами, кровоспинними та іншими.
"Отримані медикаменти спрямують до реанімаційного, хірургічного, гінекологічного й терапевтичного відділень. Вони допоможуть  хворим при лікуванні невідкладних станів, травмах, кровотечах, кардіологічних та неврологічних хворобах й інших випадках, - каже Тетяна Григорівна. 

Між іншим, таку допомогу «Шлях до життя» райлікарні надає не вперше. "Й раніше вони доправляли нам медикаменти та вироби медичного призначення", - підкреслює лікарка.

Та наголошує також, що доставкою життєво необхідного вантажу в районну лікарню опікувався депутат Олександрійської міської ради Андрій Коломійцев.

Ліки дістануться і пацієнтам кількох інших олександрійських лікарень, бо того ж дня були їм передані.

Фото - авторки блогу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...