суботу, 11 серпня 2018 р.

Елітний ресторан в Олександрії став креативним антикафе



Про його появу дізналася від знайомої. Вона частенько там відпочиває. І я теж завітала. 

Антикафе у Піщевича - заклад нового формату. Позиціонує себе, як тайм-кафе або тайм-клуб. Знаходиться у центрі - на  Першотравневій, 4. Працює уже три місяці, і швидко встило себе зарекомендувати.

«Раніше у будинку Піщевича був елітний ресторан, - каже його власниця 40-річна Юлія Шмакова. - Потім мої батьки відійшли від справ і довірили все мені. Я ж суттєво змінила формат закладу. Відкрила актикафе, бо переконана: пристойних місць для дозвілля молоді в Олександрії не вистачає. Зробила акцент на створенні вільної зони для відпочинку. 

Таку ідею вподобали мої сини - Кирило, 19 років, та Микита, 16-ть. Мене підтримують. Менший тут працює. А чоловік та 8-річна донечка залюбки відпочивають».

У Піщевича гості платять не за послуги - харчі чи напої, - а винятково за час перебування. 

«Оплата погодинна, - каже власниця. - У  вартість увійде чай, кава та солодощі. Ми ж працюємо щодня, без вихідних - з обіду (12.00) і до опівночі».

Антикафе - гарна альтернатива звичайним закладам громадського харчування. А також це такий собі хоум-офіс та коворкінг-центр - місце для відпочинку, роботи чи навчання.  
Охочі організовують тут культурне дозвілля, творчі зустрічі, майстер-класи, презентації, фото-сесій, романтичні вечори і багато іншого. Який у них вік не важливо, головне - всім цікаво!
Саме антикафе - це два комфортних зали, які дозволяють організувати будь-який захід. У обох можна дивитися кіно, слухати музику, грати у настільні ігри, працювати та спілкуватися. Також можлива оренда приміщення для власного заходу. 

Один із двох залів  власниця називає кімнатою-антистресу. У ній гості проводять фото-сесії (вартість години - 200 грн) та романтичні вечори. За окрему плату організовують кіно-ночі, а щосуботи зустрічаються у Клубі елітарного кіно (сеанс коштує 100 грн).

Страви чи алкогольні напої у антикафе не продаються. Є безкоштовні чай, кава та печиво, але іншу їжу абсолютно вільно можна принести з собою або замовити її доставку. А раз це не заборонено, то  олександрійці залюбки відзначають тут свої дні народження, ювілей чи професійні свята. 
Їх завжди радо зустрічає доброзичливий адміністратор. Він стежить за порядком і тим, щоб всім було комфортно та затишно.

Заклад має ексклюзивний інтер'єр, підібрані оригінальні меблі. Все облаштовано зі смаком і тому миттєво відволікає від зайвої метушні та всього буденного.
Що ще можна робити в антикафе? Основні його акценти розтавлені на дозвіллі молоді. Гостям пропонують до 30 видів настільних ігор, є окремий більярдний зал, сауна, кімнати відпочинку та інші додаткові послуги. Ціни.

«У нас організовують спеціалізовані семінари, презентації, вечірки та творчі зустрічі, - говорить Юля-Перше олександрійське антикафе користується найбільшим попитом серед підлітків, яким потрібно місце, де можна спокійно поспілкуватися (в антикафе є безкоштовні точки доступу WiFi). 

Якщо гість відзначає у нас свій день народження - то не оплачує своє перебування у закладі».

Більше детальної інформації про антикафе у Піщевича за тел: 
050 605 58 48; 096 627 01 23. 

Або на офіційному сайті закладу:
  

Фото -  Юлії Шмакової




Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...