понеділок, 24 жовтня 2016 р.

Олександрійка створює солодкі бюсти і смачні футбольні поля (фото)

Олександрійка  Анна Олєйнік нині у декретній відпустці, але це не заважає їй займатися улюбленою справою – вдома вона випікає вишукану смакоту - торти, тістечка та пряники. Кожна її робота - справжній витвір кулінарного мистецтва, якийсь черговий шедевр.






Ідея випікати торти на замовлення в Анюти з’явилася не одразу — спочатку дівчина просто пекла їх на різні свята для рідних та близьких.


«Одними із найперших стали солодкий пивний бокал та річкова щука, - розповідає моя героїня. – А з часом оригінальних робіт побільшало. Деякі нагадують цілі скульптури, бо вони різні за формою та розміром.  Та й виготовлені з різних видів тіста».

Якось аж не віриться, що все це справа рук кондитера-початківця. Але так воно є. Просто тривалий час Анюта знаходилась у пошуку. Тому спершу вчилася на технолога-програміста, а потім - технолога швейного виробництва. А зрештою зрозуміла, що справжнє її покликання – кулінарія.  


Відтак мама-одиначка віддано присвячує себе улюбленій справі. Створює оригінальні і дуже смачні ласощі. Найчастіше на дні народження дітей. Тому її специфіка – торти з мультяшками, серед яких «Маша та Ведмідь», «Вінні Пух», «Мінійони», «Фіксики», «Лунтік» та інші.

Для хлопчаків, наприклад,  замовляють автомобілі, футбольні м’ячі чи й цілі поля з ворітьми. Для дівчаток — ляльки у пишних спідницях, мультяшні герої, квіткові композиції, які геть не відрізниш від справжніх.











А з-поміж інших унікальних солодких виробів є навіть жіночі бюсти та солодка капуста з новонародженим, торти з фотографіями іменинників та чимало всіляких тістечок і пряників.
Так складалося, що спершу своїми унікальними витворами Анюта дивувала лише маму Ольгу Миколаївну і тата Олександра Васильовича, сестру Марину і трьох племінників,  а потім вже й інших поціновувачів солодкого мистецтва.  
Талановитий кулінар-аматор не стоїть на місці. Виготовляє солодкі шкатулки, букети, торти, символи успіху і удачі, кошики, валентинки, всілякі пряничні вироби. Все, на що вистачає фантазії й майстерності, на що надихають вдячні клієнти.


Але найавторитетнішим дегустатором для Анюти є її маленька трирічна донечка Полінка та трійко племінників.


Додам, що окрім тортів, уміла олександрійка з величезним задоволенням виготовляє ще й солодкі пряники. На новий рік експериментально ними прикрасила ялинку. І майже добу оберігала від зацікавленої донечки.  
Більше трьохсот солодких композиції від Анюти Олєйнік можна переглянути на її сторінці в соцмережах

  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...