середу, 16 листопада 2016 р.

Відкриті уроки в «Соробані» проходять на ура!



19   листопада, в суботу, в Школі усної лічби «Соробан» в Олександрії додатково буде проведено ще два безкоштовних уроки. Бажаючих відвідати ці заняття чекають за адресою: пр. Соборний, 126А.

«Ми анонсували  і провели вже кілька безкоштовних занять. Охочих побувати на них було чимало, тому прийнято рішення додатково відкрити ще дві промо-групи. Це саме для тих, хто до нас так і не потрапив, але мав такі наміри», - відзначає керівник Олександрійського відділення «Соробан» Інна Нежевенко.



З її слів, на попередні промо-уроки завітало 25 юних олександрійців, які залюбки працювали у трьох різновікових групах та з неабияким інтересом і цікавістю слухали тренера Альону Башкалову. Професійний педагог поділився з малечею унікальною японською методикою усної лічби на рахівницях. А також різноманітними її секретами та особливостями, що досить популярні у всьому світі.


І діти, і батьки скористалися чудовою нагодою дізнатися більше про «Соробан». На власні очі побачили, як відбуваються уроки і на що ставляться акценти. А також мали змогу отримати вичерпні відповіді на всі свої запитання.

Без перебільшення анонсовані промо-уроки в «Соробані»  проходять  на ура. Напевно тому, по їх завершенню більшість батьків приймають рішення на користь саме цього навчального закладу. Тому  щодень-щодва когорта його вихованців тільки збільшується.

Кому цікаво, додаткову інформацію про безкоштовні заняття можна отримати за телефонами тренера - Альони Башкалової: 095-730-13-39 або 098-033-29-16. А записатися на них необхідно через офіційний сайт «Соробан» за посиланням: http://promo.soroban.com.ua/aleksandriya/





Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...