середу, 14 грудня 2016 р.

В Олександрії творчі діти зібрали подарунки для бійців АТО


Близько тисячі солодких подарунків для бійців АТО цими днями відправиться з Олександрії на Східний фронт.  Триста пакунків з цукерками для військових вже підготували  вихованці  Олександрійського хореографічного колективу «Авантюрин»  на  чолі з його керівницею Наталією Козинець.
«Третій рік поспіль у переддень Святого Миколая ми збираємо кошти і закуповуємо солодощі, пакуємо та передаємо на фронт,- розповідає Козинець, – а доставляють їх туди місцеві волонтери із Всеукраїнського союзу ветеранів АТО.

Кошти беремо з проданих білетів на звітний концерт «Авантюрину», що проходить щорічно. І цього разу запланований на найближчу суботу, 17 грудня. Розпочнеться о 18.00 у Будинку культури «Світлопільський». Білети розпродані ще не всі. Трішки залишилось, тож долучитися до благочинної акції зможе кожен охочий. З радістю запрошуємо!», - підкреслює пані Наталя.

А також додає, що активні творчі діти та їхні батьки зібрали для бійців ще й теплі речі. Все особисто передали Олександру Воропаєву, активісту Всеукраїнського союзу ветеранів АТО, який спільно з іншими місцевими доброчинцями доставить їх на блок-пости.

Сам Воропаєв наголошує, що за кілька днів планують зібрати ще партію солодощів. «На фронт повеземо десь майже тисячу пакунків. Підтримує нас у цьому також і дев’ята школа та всі небайдужі місцеві активісти й волонтери». 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...