неділю, 18 грудня 2016 р.

Олександрійка - фіналістка мовних змагань



Наша землячка й студентка Олександрійського політехнічного коледжу Аліна Коваленко цими днями здобула заслужену перемогу в мовних змаганнях, ставши фіналісткою II(обласного) етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови.


«Дівчина навчається на ІІ курсі коледжу за спеціальністю  «Розробка програмного забезпечення», дуже сумлінна і грамотна, - підкреслює її наставниця й викладач української мови Лариса Стефанова. - Разом з нею за перемогу поборолися одинадцять студентів з різних навчальних закладів Кіровоградщини. У тому числі з Олександрії, Кропивницького, Світловодська та Бобринця. Всі показали непогані результати, але кращою стала наша Алінка, яка й продовжить цю боротьбу».

Попередньо відомо, що наступний етап мовних змагань має відбутися навесні 2017-го. Тож дуже хочеться побажати Аліні та її прогресивній наставниці, пані Ларисі, нових звершень!

Окремо відзначу, що  на своїй базі Олександрійський політехнічний коледж вперше приймав обласну олімпіаду і радо зустрічав у своїх стінах її фіналістів. Свідченням тому є не лише вдало проведена олімпіада, а й знайомство гостей з самим закладом, цікава розважальна програма й пізнавальні диспути. І звичайно ж, – комфортні умови і невимушена атмосфера, у якій попрацювали провідні мовники нашого регіону.







Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...