четвер, 23 лютого 2017 р.

«CommUNITY» - зручний та повноцінний майданчик для блогерів



















Упродовж минулого тижня я навчалась у Зимовій школі для блогерів. Заняття проходили у тренінговому Центрі ясних думок "Mama Cares"

І об’єднали тридцятьох жінок-лідерок з числа ВПО.  Жінок, які хочуть і прагнуть стати професійними блогерами. Представниць – Дніпропетровської, Донецької, Полтавської та Кіровоградської областей.






Проте охочих навчатися у Школі «Як стати блогером?» було значно більше. Із 205 претенденток учасницями стало лише 27. Також до проекту залучили трьох фахових тренерів. До речі,  моїх талановитих земляків - Вікторію Талашкевич, Ірину Ткаченко та Андрія  Флоренка. Вдячна долі, що звела мене з ВАМИ!





























Загалом, Зимова школа передбачала досить ґрунтовне і різнобічне навчання. А також - старт комунікаційної платформи - «CommUNITY».

Пройшовши інформативний курс, я та інші учасниці отримали сертифікати тренерів. Маємо тепер удосконалювати свої навички, ділитися набутим досвідом і проводити тренінги "Як стати блогером?" (про реалізацію я розповім пізніше. - ред.)





















Залучившись до цього проекту,«Моя Україна. Ми – українці» ділитиметься своїми напрацюваннями з іншими учасниками «CommUNITY». Це - тривала ініціатива. Кращі її учасники будуть відібрані до фіналу і залучаться додатковою підтримкою.









ДОВІДКОВО: Комунікаційна платформа «CommUNITY» - об’єднаний майданчик для блогерів – результат спільної ініціативи «Фундації прав людини» та Фонду Чорноморського співробітництва. Мета – створити і розвинути, удосконалити власний блог та встановити тісний зв'язок між іншими учасниками проекту.


Фотографії до цього матеріалу надала Марина Кравченко – учасниця Школи для блогерів і талановитий фотограф.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...