неділю, 17 червня 2018 р.

Українців запрошують на показ ретротехніки в Олександрію


«Нещодавно Автомобільна федерація України затвердила календар дводенного Загальноукраїнського фестивалю історичної техніки «Олександрія Ретрозліт-2018», - днями на прес-конференції у Будинку футболу повідомив організатор Ігор Широкун. - Запланований зліт на 14-15 липня 2018-го.  

До Олександрії з різних куточків України завітає з півтори сотні раритетних автомобілів і мотоциклів, та навіть уперше покажуть стару сільськогосподарську техніку. Урочисте відкриття о 10.00 год. у центрі на Соборній.
Першого дня заплановано низку конкурсів і вікторин. Разом з тим родзинкою фестивалю стане ретроралі «Олександрія-Кременчук» з екскурсією на завод «КрАЗ». Там передбачено відвідати музей і полігон для випробування нової техніки, а надвечір повернення в Олександрію.

Другий день розпочнеться о 8.00 год. на стадіоні «Ніка». Нова концертно-розважальна програма, ярмарка народних умільців, вікторини у ретростилі і слалом на ретромотоциклах».
Цьогоріч олександрійське ралі прийме у себе автоколекціонерів з Києва, Дніпра, Запоріжжя, Полтави, Кременчука та інших міст країни. Вперше триматиме два дні.

Власникам ретротехніки і глядачам організатори обіцяють вдосталь сюрпризів та подарунків від спонсорів, якими виступили: Philips Automotive, мережі магазинів «МаркетОпт-Оптовичок», ТОВ «УкрАгроКом» та ФК «Олександрія».

Захід триватиме при підтримці олександрійського міського голови Степана Цапюка і традиційного партнера «Ретрозльоту» Андрія Коломійцева.  

Фото надане Ігорем Широкуном.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...