четвер, 18 жовтня 2018 р.

Родина Соломах шукає кошти на серцевий імплант для 2-річної Даші




Щодень-щодва стан 2-річної Даші Соломахи з Кропивницького погіршується. Нещодавно лікарі діагностували їй вроджену ваду серця та відкриту артеріальну протоку. Дитині потрібна термінова операція. 


- Даша почала часто температурити. І нас направили з Кропивницького до Києва у Національний інститут серцево-судинної хірургії ім. М. Амосова, - каже її мама Анна Соломаха. - Там під час обстеження  медики пояснили, що потрібно закривати артеріальну протоку. Дашулі треба вшити внутрішньосерцевий імплантат. Нині його вартість сягає 3 тис. євро. Але таких коштів наша родина не має. Окрім доні виховуємо старшого сина - другокласника. У  сім’ї працює лише тато.

Операцію відкладати не можна, - продовжує Анна. - Якщо вчасно не зробити, то донька помре. Вона ще така крихітна і не збагне, що з нею відбувається. Та як і всі дітки її віку,  любить погратися, подивитися мультики, розфарбовує розмальовки, спілкується з братом. А я завжди прислуховується до її серцевого ритму. Постійно молюся і думаю: де пошвидко знайти кошти, аби врятувати своє дитя.

РЕКВІЗИТИ БО МБФ «Дивожиття»:
ПАТ КБ «ПриватБанк»
Рахунок: 26003052916748
МФО: 323583
Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ: 42467845
Призначення платежу: «Благодійна допомога»


Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...