суботу, 27 жовтня 2018 р.

В Олександрії відбувся обласний турнір з шашок




Цими днями в Олександрії відбувся відкритий обласний турнір з шашок серед інвалідів з ураженнями опорно-рухового апарату. Головним організатором змагань виступив Кіровоградський обласний осередок Центру інвалідного спорту. Проведено захід у рамках 25-річчя Центру на базі ГО "Віра".


Керівник Центру інвалідного спорту Сергій Чорномаз розповів, що у турнірі цьогоріч взяли участь 20 спортсменів - десять жінок і стільки ж чоловіків. Представили наше місто, а також Кропивницький, Знам’янку та Світловодськ. П’ятий рік поспіль змагаються саме в Олександрії, бо тут є всі необхідні умови. У листопаді планують і обласні змагання із шахів.

За підсумком турніру по шашках перші місця посіли Григорій Добровольський з Кропивницького та Катерина Гончарова з Олександрії. Призери і учасники були нагороджені медалями та дипломами.
– Сподіваюсь, що нам і надалі вдасться проводити такі заходи в Олександрії і кожного наступного разу вони проходитимуть на вищому рівні, - говорить Сергій Чорномаз. - Організовувати змагання з інтелектуальних видів спорту вкрай важливо. Їх підтримує і депутат Олександрійської міської ради Володимир Дожджаник,  який допоміг нам з придбанням нагород.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...