середу, 10 лютого 2021 р.

Олександрійок запрошують на бізнес-сніданки


Вже цієї суботи, 13 лютого о 10-й ранку, ГО «Інша жінка» та тренінговий центр«Мозаїка» запрошують городян та гостей міста на бізнес-сніданок з Інною Біланюк. Відбудеться у італійській ресторації «SanRemo» (пл. Соборна, 7, Олександрія).

Як відомо, Інна Біланюк - підприємець з 24-річним стажем у будівельному та мережевому бізнесі. А також -  велнес - консультант.  Вона допомагає клієнтам змінити звички харчування і покращує якість життя, вчить заробляти, будувати власну команду.

Учасникам розповість про важливість свого призначення, відмінності жіночого і чоловічого стилю управління, а також про вплив пандемії на життя і роботу.

Працюватиме у форматі «жінка для жінки». А це передбачає серію відвертих історій від інших жінок про НЕ-успіх, помилки, невдачі, і все те, що змушує зупинятися, й ставить палки в колеса, та нарешті веде до… успіху.

Вартість участі - 100 грн. Всі кошти підуть на популяризацію ініціатив регіонального представництва ГО "Інша Жінка" та створення додаткового ресурсу для підтримки олександрійок у бізнесі.

Кількість місць обмежена (15 учасниць), тому реєстрація - обов'язкова. Це можна зробити за тел. 099 137 94 60

або посиланням https://docs.google.com/.../1FAIpQLSc7QMASuqPldl.../viewform

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...