неділю, 21 лютого 2021 р.

Олександрійка пропонує чаї, яких раніше ви не смакували

Є хороший привід спробувати. Але треба звернулися до 27-річної Софії Римар-Божко. Ось  уже 5  років ними займається. Спершу готувала переважно для сімї, але останні півроку і на продаж. Зима сприяє зростанню попиту, - каже майстриня -  і додає, що трав’яні та ягідні чаї зміцнюють імунітет і тонізують, захищають від простуди та інших респіраторних хвороб.   

«Все геніальне  - просте. І тому натуральний чай надзвичайно смачний, якщо створений в гармонії з природою, - продовжує вона. - Такий дарує чистоту відчуттів та смаків. І може сподобатися не лише цінителям чайного мистецтва, а й справжнім гурманам».

Сама Софія відноситься до останніх. І говорячи про себе, каже, що 9 років знаходиться в декретій відпустці. Та разом з чоловіком виховує трьох дітей. За освітою - хормейстер. Тож спершу працювала у одному з місцевих дитсадків. А згодом зайнялася благочинністю, недільною школою та організацією концертів при Покровському храмі.  І зараз більше всього присвячує себе дітям, які обожнюють солодке.


«Щоб зробити хороший, смачний і корисний чай, - продовжує вона, - влітку я почала купувати м’яту, ягоди, фрукти, і все це сушила. До нас приходили гості, - пригощала або дарувала, і у відповідь отримувала позитивні реакції. Багатьом подобалося і якось знайомі спитали, чи не роблю на замовлення. Чоловік також побачив моє захоплення, питав, чи не хочу створити власний бренд.  Тому цим літом уже повноцінно народилася ідея займатися чаями

Першим продавався ягідно-фруктовий. Розібрали за три дні. Був з  м’яти,  липи, малини, сливи, груші та яблука. Такий собі мікс. Потім пішли ягідні з ірги, кизилу, малини, гльоду.  Всі духм’яні  і корисні, пахнуть літом, і домашнім затишком. Люди продовжують питати і  я розумію, що чаї - це актуально і дуже корисно, особливо взимку та навесні: зігрівають, зміцнять імунітет, додадуть настрою, спонукають до приємних теплих спогадів.  Отож зараз я роблю чорні чаї. Додаю до них яблуко, лимон, апельсин, ананас і ківі. Багатьом подобається. Маю, до речі, свої перевірені рецепти і за ними працюю. Упаковку купую під замовлення. І на кожній клею назву нашого бренду «Літо цілий рік. Натуральні солодощі для радощів».


Смачні чаї Софія робила як з листя, так і сухих фруктів. А разом з тим сушила фрукти для фріпсів та окремо переробляла під домашню пастилу. Тож, якщо сьогодні ви шукаєте приємний подарунок для друзів, колег або родичів, телефонуйте їй: 099-429-47-95. І вона подивую не лише ароматним чаєм, а й солодощами. Ціни різні. Так, чай вагою у 50 грам коштує  від 65 грн. до 80 грн.. Це, наприклад, найдешевший «Лікувально-вітамінний» з шиповником, імбирем, бояришником та лимоном, або найдорожчий - «Вітамінна класика» з чорного чаю, ананасу, яблука, лимону, апельсину та ківі. Окрім того,  50-грамові фріпси (сухі фрукти) обійдуться вам у 65 грн, тоді як 50-грамова пастила (сухе пюре з фруктів)  коштує  від 45 до 70 грн. , а 100-грамова - від 90 грн»

Для маленької чайної церемонії не треба чекати якогось певного моменту чи приводу. Тож чому б саме у ці дні не зробити своїм рідним подарунок у вигляді запашного напою чи солодощів?  У асортименті крім чаю, пастили, і фріпсів, є також сухі набори для глінтвейну вартістю у 80 грн. Спробуйте - не пошкодуєте!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...