понеділок, 18 червня 2018 р.

Білої сукні не було. Розписувалися в тільняшках



Шкодую, що тягнув дев'ять днів. Треба було робити Насті пропозицію одразу, коли її побачив, — каже десантник — 23-річний Ярослав Опанасенко з Києва. 

Півроку тому одружився з вінничанкою Анастасією Гудзінською, 22 роки. Познайомилися в групі "Атошні знайомства" у соціальній мережі "Фейсбук".

Ярослав Опанасенко та Анастасія Гудзінська почали переписуватися рік тому - 18 червня. 
Ярослав розмістив у стрічці власне фото і написав, що шукає дівчину, - розповідає Анастасія. - Одразу відписала. Два тижні листувалися і зідзвонювалися. А потім він запропонував зустрітися. Під час відпустки приїхав до мене у Він­ницю. Наступного дня познайомила його з батьками. За якийсь час поїхали до його рідні в Київ. Через дев'ять днів після першої зустрічі Ярослав прийшов до мене на роботу з обручками. Сказав, хоче, щоб я стала його дружиною. Розписалися у Вінниці. Скористалися послугою "шлюб за добу". 

Білої сукні у мене не було, - говорить Анастасія. - Розписувалися у тільняшках, бо це - незмінна деталь військового гардеробу чоловіка. До неї вдягнула білу спідницю, а Ярослав - джинси. Пишного святкування не влаштовували. Були лише мої батьки, сестра, брат і подружка. Рідні Ярослава приїхати не встигли. 

Анастасія працювала лаборантом у Вінниці. Після весілля переїхала з чоловіком до Києва.

Восени минулого року Ярослав повернувся на службу. Відтоді не бачилися, відпустку не дають. Недавно дізналася, що вагітна. До повернення чоловіка вирішила пожити у своїх батьків. Контракт у Ярослава закінчується в липні. Тоді ж чекаємо поповнення. 

Фото надане Анастасією Опанасенко.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...