вівторок, 20 листопада 2018 р.

Світлана Піскова виготовляє мотанки із кукурудзи



На кращих технологіях плетіння ляльок-забавлянок з кукурудзяного листя добре знається майстриня народної творчості Світлана Піскова з Нової Праги. Вчора провела майстер-клас у Будинку дитячої та юнацької творчості в Олександрії. Мотала іграшки із природнього матеріалу і дивувала цим учасників.


Світлана каже, що ці ляльки не такі яскраві, але їх приємніше виготовляти, адже мають натуральну енергетику. Називає оберегами української духовності.

Також вона має чималий досвід у соломкарстві, писанкарстві та виготовленні витинанок. За цей рік провела понад півсотні майстер-класів по області та за її межами.

- Запрошували різні колективи і практично нікому не відмовляла. Завжди ділюся напрацюваннями, - відзначає майстриня. - Нещодавно повернулася з Одеси, де взяла  участь у Всеукраїнському семінарі-практикумі з питань символіки та семантики в українській культури. До того презентувала себе на Всеукраїнському фестивалі у Решетилівці на Полтавщині, та у місті Дніпро і Кропивницькому. Періодично експоную свої роботи у Новопразькій школі-інтернат та селищній бібліотеці.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...