вівторок, 2 лютого 2021 р.

10 причин замовити «Лімузин» в Олександрії

У житті кожної людини є такі дні, які хочеться запам’ятати назавжди. Саме на ці випадки може знадобитися комфортабельний класовий «Лімузин». Поїздка і відпочинок у ньому допоможе зробити незабутнім будь-яку подію чи свято. І якщо не всі можуть дозволити собі мати таке авто, то практично кожному доступна його погодинна аренда (прокат). Це також і можливість довіритися професіоналам, - представникам місцевої філії - «Фієста».

Як розповідає її керівник Максим Газін, головний офіс підрозділу нині знаходиться у Харкові. Має 12-річний час роботи. В Олександрії ж філія запрацювала лише нещодавно. Свої послуги городянам надає останні півтора місяці. Знаходиться за адресою: м. Олександрія, вул. Садова, 41; (тел.: 067-518-0000).

«Лімузин» й інший транспорт вирішили запустити, адже такої послуги тут ніхто не надавав, - говорить Максим Сергійович, - Але охочі ним скористатися були, і не лише з Олександрії, а також і в  сусідній Знам’янці, Кременчуці, Кропивницькому. «Лімузин» - це оптимальний варіант для вибору марки машини, яка буде очолювати святковий кортеж. Але для урочистих подій підійдуть й інші автомобілі преміум-класу. І такі є в наявності.

Втім, якщо хочеться чогось особливого, то чому олександрійці віддають перевагу саме «Лімузину»? Тому, що цей автомобіль має завжди урочистий вигляд, комфортний, престижний, сучасний. Він забезпечує клієнтам гарні емоції та неординарні враження, а також прекрасні фото-сесії. Розрахований в цілому на компанію з восьми людей.  І оснащений до сучасних вимог, так, що гарне свято - гарантовано», - каже співрозмовник.

Але окрім білого Лімузину у «Фієсті» є також й інший люксовий транспорт. Це, зокрема, два білих ВМW, та білий і чорний ВМW Х5. Авто-парк постійно оновлюється. А містяни орендують автомобілі не лише під весілля, а й корпоративи. «Тому для Олександрії до початку весільного сезону ми зробити знижки на прокат свого транспорту, - продовжує Максим. -. Година «Лімузину» - коштує 850 грн. Година ВМW Х5 -.  350 грн. (використання мін. 3 години)  Така акція триватиме кілька місяців! Це практично до початку травня 2021-го. Її вартість включає в себе і роботу професійного водія. І ціна, що важливо, досить поміркована. Адже, у великих містах  година «Лімузину» варіюється від 1200 до 1500 грн.  Тут же розцінки зниженні, оскільки місто мале, і люди не такі заможні.

Отож, замовляти люксове авто можна, як на годину чи дві, так і більше. Це залежить від потреб клієнтів. Ми ж працюємо без часового лімітування», - каже він.

Окрім того, треба додати, що «Фієста» займається не лише прокатом класових автомобілів.  Це також і доставка та художнє декорування  приміщень і площ повітряними кулями і оформленням з них фото-зон і зон відпочинку.  Арт-дизайн у «Фієсті», - це окрема і досить затребувана послуга, хоча і конкурентів вистачає. До того ж, підприємство займається доставкою живих квітів, піротехніки і всього того, що дозволяє зробити свято незабутнім.  Це і різноманітна банерна святкова атрибутика, і все, що може знадобитися для декорування свят і корпоративів або ж вечірок.

Що ж стосується прокату «Лімузину», то це загалом чудова нагода не лише провести незабутнє люксове весілля чи романтичний вечір, а також ювілей, річницю, організувати вечірку чи забрати дружину з пологового.  Це також може бути і цілком спонтанне свято.

Можете самі переконатися, що «Лімузин» знаходиться у прекрасному вигляді, має 8 пасажирських місць.  Оснащений  гарними шкіряними диванами, кондиціонером, телевізором, програвачем, баром та  холодильником. Все найкраще - для клієнтів! А у дарунок завжди пляшка шампанського.

«Додам, що сервіс у «Фієсті» досить оперативний, і якщо люди замовляють наші послуги, то ми швидко все організовуємо, - говорить Максим. -  Що ж стосується ще більш детальної інформації про нас,  то її можна почерпнути у «Фейсбуці» та «Інстаграм». Там ви зокрема знайдете більше фотографій. Це наш транспорт та арт-дизайн з повітряних куль.  Звертайтесь, у «Фієсту»  Вам завжди будуть раді!».

Фото -  Фієста


Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...