вівторок, 2 лютого 2021 р.

"ZERNARI" відкрили свою першу фірмову крамницю

 

На полицях крамниці представлене найякісніше борошно, яке виробляється за сучасними технологіями на новітньому обладнанні. За допомогою борошна "Zernari" навіть аматор чи майстер пекарської справи зможе втілити в реальність свої найзаповітніші мрії, створювати власними руками справжні кулінарні шедеври. 

Також тут присутні крупи: гречана, кукурудзяна, манна, пшенична, пшоно, вівсяні та гречані пластівці. Понад 10 видів макаронних виробів ТМ «Корона», завжди свіжий «Кохнівський» хліб та високоякісні інгредієнти для випічки, такі як - олія, дріжджі, ваніль, глазур, какао, цукор тощо. Це товари від провідних українських та європейських виробників. Є своя завжди свіжа, гаряча випічка та запашна кава. Таким чином можна знайти все, що потрібно людині для смачного, домашнього та здорового харчування.

«Підприємство-виробник – ТОВ "Zernari", як розповідає керуючий крамницею Денис Бойко, це швейцарський млин "Buhler", де борошно та крупи проходять сувору перевірку якості в сучасній лабораторії. Наше завдання надати споживачеві найкращий продукт, який вироблений з найякісніших інгредієнтів. Підприємство вже понад 2 роки реалізує свою продукцію в різноманітних супермаркетах країни та 5 місяців у власній фірмовій крамниці. Наразі розпочато випуск житнього борошна, фасування готових сумішей для випікання та макаронних виробів власного виробництва,  що невдовзі з’явиться на полицях та доповнить загальний асортимент».

Кожної неділі у крамниці триває акція вихідного дня, це 10% знижки на певну групу товарів, а у будні діє знижка на дрібний опт. Це дуже приваблива пропозиція для покупців, які із задоволенням нею користуються.

Відзначу також, що фірмова крамниця працює кожного дня, без вихідних, з 7:00 до 16:00, за адресою м. Олександрія, вул. Садова, 1 (навпроти Олександрійської автостанції). Здійснити покупку можна, як готівкою, так і безготівково - через термінал.

 

1 коментар:

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...