пʼятницю, 12 березня 2021 р.

Оптика «Мальва» - повсякденна турбота про ваші очі

-Користуючись різноманітними гаджетами та комп’ютерами складно обійтись без  захисних окулярів, адже непомітно можна втратити зір. Отже, в епоху нанотехнологій захисні окуляри дуже необхідний  аксесуар, - запевняє підприємиця і власниця місцевої оптики «Мальва» Тетяна Гриценко.

-Та й мова не тільки про захисні, а й коригуючі  та сонцезахисні, контактні лінзи, тощо. Вони - незамінний атрибут  для всіх, хто турбується про здоровя  очей  чи потребує корекції зору. Оптика  «Мальва» (м. Олександрія, пл. Соборна, 10, моб. тел: 098-576-92-68) тут стане вашим незамінним другом і порадником, профільним консультантом. Сьогодні тут представлені  оправи для коригуючих окулярів як від українського, так і від відомих італійських, німецьких та французьких виробників.  Лінзи на будь-яку потребу та побажання клієнта виробництва Китаю, Кореї, Японії та Італії. Є, як прості, так і додатковими захисними  покриттями  та повним захистом від комп’ютерного навантаження.

Асортимент оптики в цілому розрахований на бюджет будь-якого покупця.  Вартість виробу багато в чому залежить від складності рецепту на окуляри та особливих побажань клієнта.  Є великий асортимент різноманітних аксесуарів, це  футляри, ланцюжки, очищуючі спреї, серветки і т.п. Також у продажу контактні лінзи, в тому числі й кольорові з діоптріями та без них. На кольорові контактні лінзи у березні діє цікава акційна пропозиція. А ще є розчини і засоби по догляду за контактними лінзами.

Не у всіх оптиках, наприклад, ви знайдете сонцезахисні окуляри, - але це не стосується «Мальви».  Тут широкий асортимент дитячих і дорослих на будь-якого покупця, вартістю від 155 грн. І що цікаво, практично кожні два тижні у магазині з’являються новинки. Загальний асортимент періодично поповнюється колекціями відомих виробників та знаних європейських брендів. 

Наразі вже розпочато сезон сонцезахисних окулярів. Моделі 2021 року представлені у магазині.-При цьому можна сказати, що загалом в моді  зберігаються деякі тенденції  минулого року, - продовжує Тетяна. - Вони залишилися у  тренді, як і цьогорічні.  На деякі моделі також діють акційні пропозиції.

Окрім того, з початку року,  як говорить Тетяна, в різних містах країни стартують тематичні оптичні виставки. Вона намагається відвідувати практично кожну, і з кожної приводить щось новеньке. У минулому місяці була в Одесі. А на початку березня у Києві. На цих виставках зустрічалася з постачальниками та партнерами, підприємцями та провідними консультантами. Там же мала змогу і додатково понавчатися, обмінятися досвідом та  ідеями, які втілює у життя.

Дуже важливим для Тетяни Миколаївни є індивідуальний підхід до кожного клієнта, адже в оптиці працює сама. Кожному вона приділяє максимум уваги і допомагає у відповідності до потреб та призначень лікаря. За рецептом підбирає все необхідне. Окуляри при потребі тут же можна й полагодити. Послуги - максимальні. Напевно тому,  у «Мальві»  за рік роботи є вже і постійні клієнти, які періодично роблять замовлення і рекомендують друзям та знайомим .  Знають  вони, коли в оптиці тривають акційні пропозиції . Гнучка система знижок діє постійно.

До речі, слідкувати за новинками «Мальви» можна в соцмережах -  інстаграм та фейсбук. Всі останні надходження ви знайдете саме там або в крамниці.  Постійним клієнтам бувають приємні сюрпризи та невеликі подарунки.

Що важливо сказати , працюючи в оптиці своїй справі Тетяна Миколаївна віддається сповна. Має у себе і професійних  помічників - техніків. Та й за плечима вже чималий досвід. Окрім того, цьогоріч відзначає свій невеличкий ювілей - 25-річчя, як є підприємцем. Свого часу починала з торгівлі на ринку. Реалізовувала взуття та одяг. А у 2007-му підприємництво закрила і пішла працювати менеджером у один із найперших супермаркетів Олександрії - «Фуршет». З 2011-го й по 2019-й була його директором в Олександрії та Кропивницькому. Водночас періодично поєднувала цю роботу з підприємництвом. Та коли виникли проблеми зі здоров’ям, з «Фуршету» звільнилася. А згодом, недовго думаючи, зайнялася власною справою. Мала давню мрію- відкрити свій магазин. І вже 1 лютого 2020-го запрацював салон-магазин оптичних товарів.  Йому трішки більше року. І він гарно себе зарекомендував. А Тетяна Миколаївна за цей проміжок часу встигла налагодити зв’язки з різними постачальниками і клієнтами.  Знає, що таке здорова конкуренція. Постійно налагоджує дружні стосунки з колегами із сусідніх регіонів.

Фото - Тетяна Гриценко. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...