середу, 3 лютого 2021 р.

ТОВ «Новоселівка-Агро» активно підтримує талановитих та обдарованих дітей

Кожного року до Миколая та Новорічних і Різдвяних свят підприємство на чолі з Олександром Ткачем відзначає талановитих та обдарованих дітей свого краю. Цей рік не став винятком. Адміністрація провела два конкурси. Зокрема, конкурс малюнків до Дня працівників сільського господарства і конкурс Казок під Новий рік. Всі переможці заохочені цінними подарунками. Це діти різних вікових категорій, починаючи від першачків і завершуючи старшокласниками. 

Так, на конкурс малюнку до Дня працівників сільського господарства три перші місця відзначені грошовим призом у тисячу, п’ятсот та триста гривень. Тепер на основі цього конкурсу виготовлений перекидний календар на 2021 рік, до якого занесли всі дитячі малюнки.

Що ж стосується творчого конкурсу казок «Магічна Зернина», то у ньому відзначився 21 учасник. Дев’ять кращих на свята отримали смарт-годинники, настільні лампи і термо-чашки та солодкі призи. Найкращі казки з конкурсу у подальшому будуть опубліковані у місцевих виданнях.

«Було дуже цікаво читати казки та оповідання, в яких описано чарівні історії та новорічні дива. Читаючи їх на мить забуваєш про дорослі турботи, і поринаєш у світ дитячих фантазій. Про сучасний світ дуже влучно написав казку Микола Тяглий. У ній  розповів про магічну зернину, яка врятувала людство від епідемії короновірусу. Тож дуже надіємось, що саме ця казка швидше здійсниться і стане реальністю», - говорить керівник підприємства Олександр Ткач. А також відзначає, що на підприємстві є така гарна традиція, як заохочення та відзначення своїх кращих працівників, які мають урочисті події - весілля, народження дітей та професійні свята.

Окрім того, «Новоселівка-Агро» активно займається благочинністю. Солодкі подарунки цьогоріч вже отримали діти-пайовиків, працівників підприємства, місцевої школи та дитячого садка. Також солодким дарункам зраділо 126  дітей військових з Олександрійській ВЧ № 2269, де базується підрозділ спецназу. 

Продовження - у наступному пості.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...