четвер, 18 березня 2021 р.

Галерея "VashART" презентує стильні подушки-розмальовки

Одним з найбільш ефективних методів психологічного розвантаження  в цілому, є арт-терапія і малювання, зокрема. Однак далеко не у всіх бажаючих доторкнутися до прекрасного є здібності до живопису. Саме для таких людей олександрійська художниця Ірина Кваша і придумала антистресові подушки-розмальовки. 

Ірина розповідає, що ще 2 роки тому вона освоїла топографічну техніку так званої ліногравюри. І по ній за цей час виготовила більше сотні матриць з зображенням різних мультяшних героїв та героїв з жуйок «Лав із». Їх наносить на подушки, які потім треба розфарбовувати. І так, до оголошення короновірусу, в місті вона проводила численні майстер-класи по розпису подушок.  Організовувала  їх, як для дітей, так і для дорослих.

Набір для розмальовки традиційно складала з подушки та фарб. Тож усім, хто приходив на майстер-класи дуже подобалося. Так, на невеликих  подушках з ліногравюрами з’являлися цікаві  супер-герої із популярних мультиків. Але вже є і велика серія подушок із зображенням героїв жуйок «Лав із». Ірина говорить, що  це реальна історія кохання двох людей із Каліфорнії.

Також вона запустила кілька відео-уроків про розпис подушок. Їх і зараз можна переглянути в Ютубі. На думку художниці, основна ціль такого чудового заходу - зайняти дітей з користю. Й Ірині це вдалося, адже коли сучасне життя сповнене турбот і дрібних переживань, то арт-терапія - це справжнє розвантаження, і релакс.  

На жаль, поки що через пандемію майстер-класи вона не проводить, але подушки можна придбати під замовлення. Купуйте і сповнюйте свій час позитивом!

До речі, подушки-розмальовки також можуть бути і ергономічними для спини - багатофункціональна річ для вашої дитини. Вони зроблені із бавовни. Дуже комфортні для сну і прийнятні для декорування будь-якого простору. А головне, - допомагають розвивати творчі здібності. Це цікаво. До речі, їх можна прати при температурі 40 градусів, і вони не відпираються.

Також подушка-розмальовка ще і оригінальний подарунок до будь-якого свята. Її можна подарувати, як близькій людині, так і другу, колезі. Це оригінальна річ виготовлена художницею власноруч. 

До слова, подушка може мати не лише малюнки, а й підписи та привітання. Тому її призначення досить функціональне. Сьогодні вона може прикрашати не лише дитячі спальні, дивани чи крісла,  а й скажімо, задні сидіння вашого автомобіля чи велосипеда. 

Подушки, у будь-якому випадку, зроблять ваше життя комфортнішим. Якщо зацікавлять, - то звертайтеся до галеристки Ірини Кваші, вона завжди рада вам допомогти!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...