вівторок, 19 жовтня 2021 р.

Олександрійка виготовляє авторські світильники на будь-який смак

  

У кожній кімнаті нашої квартири чи дому є своє маленьке сонце – лампа або світильник чи торшер. Ці прилади видають промені світла, розганяючи похмуру темряву і створюючи яскравий комфортний простір. Їх сьогодні виготовляє і олександрійська майстриня - 40-річна Інна Брагіна. Спеціалізується на створенні авторських квітів, що світяться.

 

Каже, що все починалося з виготовлення декоративних квітів із гофри, ізолону та фоамірану. - Пішла в декрет і зацікавилася гігантськими букетами. Пів року захоплювалася ними. Потім випадково в ютубі наткнулася на відео із виготовлення декоративних світильників. 2 роки їх виготовляю. Так, на вироблення одного маленького світильника у 50 см йде по кілька діб, а от на 2-3 метрові - цілі тижні. Все залежить від складності замовлення-, говорить майстриня.

 


До виготовлення ламп Інна підходить дуже  уважно, адже від цього освітлювального приладу багато в чому залежить вигляд і атмосфера дому. Виготовляє їх сама. Плафони для них  купує лише заводські. І каже, що вартість одного квіткового чуда сьогодні варіюється від 500 грн. і вище.

 

-У величезному світі ростової флористики, як і в мистецтві, існують свої цінності, - говорить Інна. - Я ж створюю лампи, які йдуть на дарунки чи декор. Це квіти різних видів: орхідеї, тюльпани, лілії, троянди, гортензії, піони, тощо. Все залежить від замовлення клієнта. Найбільш популярні архідеї та  піони. Але моделі можуть мати різний дизайн. Загалом же, світильники у будинку виглядають дуже романтично і дуже затишно.

 


До вибору світильників великого і малого розміру люди підходять досить обережно, - запевняє співрозмовниця. - Вони повинні в обов'язковому порядку відповідати розміру кімнати, а також поєднуватися з її стилістикою.

 

У наші дні лампи-квіти  користуються значним успіхом, - продовжує олександрійка, - вони виглядають досить сучасно, але, у той же час, і дуже авангардно. Особливо ефектно ці променисті світильники виглядає на тлі темної стелі.



Крім квіткових букетів Інна пропонує покупцям і квіткові панно. Також виготовляє крила ангелів. Каже, що за два роки стала спеціалістом в області
ростової флористики. І тому залюбки готова допомогти вам у будь-яких питаннях. Свої вироби продає через інтернет. Радо реалізує цю красу не тільки олександрійцям, а й іншим охочим по всій країні. Тож кого зацікавлять, телефонуйте Інні:  068-542-80-60 або

фб: https://www.facebook.com/profile.php?id=100018685231162

Фото - Інна Брагіна. 

1 коментар:

Тетяна Борисова продає брендовий одяг для маленьких собачок

На фейсбук-сторінці ТетяниБорисової  сьогодні ви можете купити одяг для своїх чотирилапих улюбленців, який сподобається і вам , і вашим вихо...